Kapcsolat
(1) 319 1099

Csomagolóanyagok

Egyedi tervezésű dobozok, tasakok, csomagolópapírok, címkék teszik lehetővé a termékek megkülönböztetését és specialitásainak kiemelését.  Manapság előtérbe kerültek az újrahasznosított alapanyagok – kartonok, papírok – használata, és a lapra szerelt tárolhatóság.

A csomagolásra szánt dobozok újrahasznosított kartonból, egészségbarát nyomdafestékkel készülnek, lapra szerelten jól tárolhatóak, illetve könnyen összerakhatóak.
A tasakok újrahasznosított papírból, textilből fehérítve, vagy natúr alapszínben készülnek, a legváltozatosabb méretekben, egyedi nyomattal ellátva. A tasakok füle készülhet a saját anyagából, de lehet harmonizáló színekben zsinórfüles is.
A polietilén tasakok készítése nagyobb mennyiségben- 5-10 ezer példány esetén nagyon gazdaságos és gyors. Változatos méretekben színekben, nyomatokkal, szalagfüllel, piskótafüllel vagy ingvállas kivitelben továbbra is kedvelt reklámhordozó.
A címkék öntapadó papírból vagy vinyl alapanyagból készülnek, változatos, szín, forma és méretválasztékban, tekercses vagy íves kivitelben.

A gyártásnál felhasznált anyagok, papír, nyomdafesték és segédanyagok, valamint maga a gyártási eljárás megfelel a magyar és nemzetközi szabványoknak.

Árajánlat

Minden termékhez egyedi kalkulációt készítünk.
Termékeink előállítási költségeit az alábbi tényezők befolyásolják:
Méret, terjedelem, papír minőség és súly, nyomási színek száma, kötészeti műveletek, példányszám, grafikai tervezés, előkészítés.

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Térkép

1112 Budapest, Antónia utca 3.   |   Nagyobb térkép

Szignáltyp Kft sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Szignáltyp Kftlogin form