Kapcsolat
(1) 319 1099

Céginformáció

Feladatunknak tekintjük kedves megrendelőink maximális kiszolgálását, a lehető legrövidebb átfutási idővel, az elérhető legjobb minőség mellett.

Bemutatkozás

1984-ben alapított cégünknél a folyamatosan változó igényekhez alkalmazkodva, magas színvonalon, korszerű technológiával szolgáljuk ki kedves megrendelőinket.

Reklámstúdiónk komplett szolgáltatást biztosít a grafikai tervezéstől a nyomdai kivitelezésen át, a termék házhoz szállításáig. Minőségi munkáinkat a legkorszerűbb technológia és jól képzett szakembereink garantálják. Feladatunknak tekintjük kedves megrendelőink maximális kiszolgálását, a lehető legrövidebb átfutási idővel, az elérhető legjobb minőség mellett.

Székhelyünk a kezdetektől Budán, a XI. kerületben, az Antónia utca 3-ban található.

Megrendelőink között a Procter & Gamble International Operation SA, a Bayer Hungária Kft, a Roche Magyarország Kft, az Agro-Largo Kft, a Brit Nagykövetség, a Japán Nagykövetség, a Lilly Hungária Kft, a BNP Paribas Lease Group Lízing szerepel.

Árajánlat

Minden termékhez egyedi kalkulációt készítünk.
Termékeink előállítási költségeit az alábbi tényezők befolyásolják:
Méret, terjedelem, papír minőség és súly, nyomási színek száma, kötészeti műveletek, példányszám, grafikai tervezés, előkészítés.

Lépjen velünk kapcsolatba!


Néhány nagyobb ügyfelünk

Térkép

1112 Budapest, Antónia utca 3.   |   Nagyobb térkép

Szignáltyp Kft sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Szignáltyp Kftlogin form